RIS Software predstavio se studentima Tehničkog fakulteta!

RIS Software predstavio se studentima Tehničkog fakulteta!

Jučer je na Tehničkom Fakultetu u Rijeci održan 7. sajam poslova poznat kao Job.Fair RITEH. Na ovom događaju, RIS Software imao je priliku predstaviti se studentima i podijeliti svoje iskustvo i prilike za buduće karijere.

Predavanje o našoj tvrtki privuklo je brojne studente, Marina Kreso i Igor Palmić u društvu prodekana prof. dr. Jurkovića posebno one s polja računarstva, koji su pokazali živu zainteresiranost za naš način rada. Nakon prezentacije, mnogi su posjetili naš izložbeni prostor, zainteresirani za detaljnije informacije. RIS Software ponosno se istaknuo kao jedna od rijetkih tvrtki s potpuno domaćim vlasništvom, a priča o naših 30 godina poslovanja privukla je posebnu pažnju.

Job.Fair RITEHStudenti su postavljali mnoga pitanja o našim proizvodima poput Faros i Ensolva, našim korisnicima te tehnologijama koje koristimo. Bila je to prilika i za razgovor o poslovnoj kulturi i načinu rada u našoj tvrtki. Posebno su bili zainteresirani za mogućnost studentske prakse i proces zapošljavanja. Ohrabrujuće je vidjeti da su mnogi već čuli za RIS, često putem kolega koji su kod nas odrađivali praksu ili su naši djelatnici.

Kako bismo dodatno približili atmosferu u našoj tvrtki, organizirali smo i zabavan nagradni kviz. Čestitamo sretnim dobitnicima koji su u najkraćem vremenskom roku dali najviše točnih odgovora:

  1. Tin Brletić
  2. Matej Brodarac
  3. Bruno Brusić

Hvala svima koji su posjetili naš štand i sudjelovali u događaju. Veselimo se budućim suradnjama s talentiranim studentima Tehničkog Fakulteta!