FAROS

FAROS

Brže i jednostavnije donosite kvalitetne poslovne odluke temeljene na realnim i pravovremenim podacima.

Temelj Vašeg poslovanja

FAROS softver objedinjuje sve poslovne procese unutar tvrtke i podatke prikazuje u stvarnom vremenu s koje god ih lokacije zatražili.

Oslanjajući se na FAROS, provoditi ćete više vremena radeći svoju djelatnost te ćete brže i jednostavnije donositi kvalitetne poslovne odluke temeljene na realnim i pravovremenim podacima.

Softver kao usluga

FAROS radi po principu ‘softver kao usluga’ (SaaS – Software as a Service) te nisu potrebna ulaganja u računalnu opremu i programe, već se softver iznajmljuje za korištenje. Takvom se uslugom znatno smanjuju troškovi poslovanja, posebno inicijalna ulaganja.Budući da podaci nisu pohranjeni na vašem računalu, procesi su značajno brži, a sigurnost umnogostručena. Naime, podaci su pohranjeni na nekoliko poslužitelja smještenih na različitim lokacijama što pruža iznimnu zaštitu podataka.

Jednostavnost i prilagodba

FAROS je vrlo jednostavan za korištenje te se lako prilagođava svakom obliku poslovanja i kontinuirano se unapređuje u skladu s potrebama korisnika.Aplikacija je namijenjena proizvodnim, uslužnim i trgovačkim poduzećima te knjigovodstvenim servisima, bez obzira na broj zaposlenika.

FAROS je vrlo jednostavan za korištenje.

View Project