Božić u RIS-u

Božić u RIS-u

bozicrisProšli tjedan organizirali smo domjenak povodom kraja ove godine, ali i povodom proslave 20 godina našeg rada. Večera je održana u prekrasnom ambijentu restorana Mali raj u Opatiji.

Organizirali smo i malu tombolu, u kojoj je svaki dobitnik osvojio paket od pet masaža, od naših partnera – Ustanove za zdravstvenu njegu Maša Smokrović.

Budući da je povod za večeru ujedno bio i obilježavanje 20 godina rada RIS-a, bilo je sasvim prigodno da razrežemo tortu, zar ne? A svi znamo da takav veliki i okrugli rođendan, zahtjeva i veliku, okruglu tortu. Ili dvije. : )torta

Opuštena i vesela atmosfera, ukusni zalogaji (i gutljaji), te odlično društvo bili su recept za odličnu večeru u kojoj je cijela ekipa uživala.

To što se mi zabavljamo po večerama, ne znači da smo zaboravili na naše poslovne partnere. Tako smo i ove godine započeli, sada već tradicionalno darivanje naših zaposlenika, klijenata i suradnika.

RIS d.o.o. donirao domu za nezbrinutu djecu

Na Badnjak smo posjetili Dječji dom „Ivana Brlić Mažuranić“ u Rijeci, osnovan 1920. godine. Dom pruža usluge skrbi o djeci u dobi od rođenja pa do 3 godine, te o trudnicama i majkama s djecom. Kao i prije dvije godine, odlučili smo donirati Domu prijeko potrebne proizvode za djecu, poput hrane, higijenskih potrepština i naravno – igračaka koje su posebno razveselile mališane.

Eto, uskoro je još jedna godina iza nas. Svim našim prijateljima, klijentima, suradnicima i zaposlenicima još jednom želimo sretan Božić i odličnu Novu godinu! Kakva god da je bila 2013., neka vam 2014. bude još – bolja! 🙂