Farosovci na konferenciji E_BIZ

Farosovci na konferenciji E_BIZ

Na poziv organizatora konferencije E_BIZ predstavnici Faros ERP&billing tima 1. lipnja održat će stručno predavanje na temu prilagodbe ERP sustava za potrebe prelaska na euro kao nove službene valute.

Predavanje će održati Goran Kreso direktor Faros ERP i Billing odjela, a namijenjeno je korisnicima ERP rješenja iz privatnog i javnog sektora te tehnološkim tvrtkama koje pružaju uslugu ERP rješenja.

“Svaki dan već mjesecima svakodnevno dobivamo upite vezane za euro: Kako se pripremate za uvođenje eura? Što ste napravili? Kontaktiraju nas i novi leadovi koji znaju da moraju poduzeti nešto, ali ne znaju što točno. Njih najčešće zanimaju informacije na što trebaju posbno obratiti pažnju kada nabavljaju novi ERP poput tehnologije (Cloud ili On premise), kompleksnosti rješenja, modula… Osim korisnika vjerujem da predstojeća promjena valute zabrinjava i pružatelje usluga ERP sustava jer je riječ o izazovnom i kompleksnom zahvatu. Činjenica je da će tvrtke čija ERP rješenja ne budu spremna za prelazak na euro, imati problema u poslovanju. Ta spoznaja stvara pritisak na pružatelje usluga ERP rješenja”, tim je riječima Goran Kreso najavio svoje predavanje.

Sudionici će pronaći odgovore na sljedeća pitanja:

  1. Što tvrtke mogu i moraju učiniti u pogledu ERP rješenja kako bi bile spremne na Euro 2022 izazove?
  2. Na koje probleme nailaze pružatelji usluge ERP rješenja pri prijelazu na euro?
  3. Kako u Farosu izgledaju pripreme za Euro 2022?

S Farosom bez stresa prijeđite na euro!

ERP i billing za komunalna društva