RIS istrčao MAGENTU B2B RUN u Rijeci!

RIS istrčao MAGENTU B2B RUN u Rijeci!

Ekipa RIS-a priključila se brojnim tvrtkama i  jučer je po prvi put sudjelovala na najmasovnijem domaćem sportsko-poslovnom događanju, poznatoj utrci  MAGENTA B2B RUN u Rijeci.

RIS na MagentiS obzirom na poslovno okruženje koje njegujemo u RIS-u, bilo je samo pitanje trenutka kada ćemo se skupno pojaviti na sličnom događanju. Ali, za nas nije to bio događaj od tek jednog dana. Pripremali smo se tjednima: vježbali, razmjenjivali iskustva, poticali jedni druge, osmišljavali majice, dogovarali navijačku strategiju i veselili se druženju…

Ekipno 25. mjesto

Iako u ovom događaju definitivno vrijedi ona „stara“: nije važno pobijediti, važno je sudjelovati, mi s ponosom objavljujemo imena naših sportskih Risovki i Risovaca te postignute rezultate. U ekipnom poretku u konkurenciji 89 tvrtki RIS je zauzeo 25 mjesto s vremenom od 1:10:42. Naši trkači ostvarili su prosječni tempo od 04:43 min/km i brzinu 12.73 km/h.

Boje RISa branilo je šest Risovaca i dvije Risovke

Među 985 trkača boje RIS-a na pet kilometar dugoj stazi branili su:

Marin Babin: 21:16 minRISov tim na Magenti

Sanjin Maržić:  28:07 min

Brankica Nikodić: 28:40 min

Sanja Pavlić: 27:49 min

Daniel Pavlić: 26:48 min

Marin Rošić: 22:29 min

Dario Zamlić: 27:11 min

Hari Zamlić: 34:20 min

Kolege, svaka čast! Čestitamo!

Sport u RIS-u

Znanstvena istraživanja pokazuju kako prosječni radnici danas provode sjedeći oko 10 sati te apeliraju da se hitno nešto mora mijenjati. U trendu „sjedećih“ zanimanja programeri su svakako u vrhu ljestvice. Kao suvremena tvrtka koja brine o zadovoljstvu svojih zaposlenika, u RIS-u se već godinama potiče i promovira zdravo življenje, od zdrave prehrane do fizičkih aktivnosti. Sport pozitivno utječe na produktivnost, kreativnost, radnu atmosferu, komunikaciju – čini nas sretnijima… o njegovim dobrobitima nije potrebno raspravljati!

A da je tome tako potvrdila je i jučerašnja MAGENTA B2B RUN na kojoj smo sudjelovali prvi, ali ne i zadnji put!