Nabava: Smanjuje troškove i unapređuje poslovanje!

Nabava: Smanjuje troškove i unapređuje poslovanje!

Konferencija je pobudila zanimanjeU suradnji s HGK Zagreb sa svojom mini konferencijom RIS je gostovao i u hrvatskoj metropoli. Zanimanje za optimizaciju procesa nabave uz podršku modernih informacijskih rješenja  sve je veće i to u svim djelatnostima. Uz predstavnike javnih organizacija, predavanja su pratili brojni predstavnici privatnih tvrtki, od malih obiteljskih poduzeća do velikih kompanija.

Vrijedna iskustva iz prakse s posjetiteljima je podijelio direktor sektora nabave u Podravki, Ž.Pavić, M. Vukić, D.Popovići M.PavlićDavor Popović koji je održao predavanje na temu tranzicije procesa nabave u Podravki.

Mato Vukić kao power user softvera eNabava u Podravki i jeda
n od privih e-aukcionera u Hrvatskoj govorio je o mogućnostima i prednostima provođenja eAukcije kao naprednog pregovaračkog alata.

Daniel Pavlić voditelj RIS-ovog istraživačkog  i razvojnog tima softvera za Spend management prezentirao je kako uz napredna programska rješenja optimizirati proces nabave.

Željko Pavić, član uprave FINE posjetiteljima je predstavio pilot projekt serviŽ.Pavić prezentirao je Servis eNabava u FINIs eNabava u FINI. Riječ je o projektu na kojemu su uz RIS i FINU sudjelovali i Hrvatska lutrija kao prvi korisnik te Državni ured za središnju javnu nabavu. Pilot projekt je uspješno priveden kraju te se očekuje kako će servis eNabava uskoro biti dostupan svim javnim organizacijama.

eAukcija UŽIVO: Portal kupca i Portal dobavljačaNajzanimljivijim dijelom posjetitelji su ocijenili prezentaciju mogućnosti i funkcionalnosti eaukcije uživo. Seminar je prisutnim direktorima, menadžerima, poduzetnicima, voditeljima i djelatnicima iz sektora nabave pokazao kako proces nabave učiniti efikasnijim, jeftinijim i bržim uz posljedično povećanje izravne dobiti i konkurentnosti. Cilj je ostvaren.