Nagrade Risovcima i darivanje dječjeg doma

Nagrade Risovcima i darivanje dječjeg doma

Prosinac je vrijeme kada se rezimiragodina na izmaku i planira sljedeća. RIS kontinuirano ostvaruje poslovne uspjehe. Digitalna transformacija poslovanja postala je neizbježna, a u industriji poslovnih sustava korisnici najviše cijene sigurnost, pouzdanost i mogućnost prilagodbe. RIS-ova specijalizirana rješenja Faros ERP i Ensolva za nabavu te korporativna rješenja uspješno odgovaraju na potrebe i zahtjeve korisnika uz uspješno prilagođavanje najnovijim trendovima u poslovanju.

Ris nagradio svoje zaposlenike

Uspjeha ne bi bilo bez angažmana svakog od RIS-ovih zaposlenika ponaosob. Za trud i rad Risovci su nagrađeni božićnicom, darom u naravi te godišnjim nagradama za radne rezultate. Sve to je rezultiralo da je RIS postaje jedan od poželjnijih poslodavaca.

Tajni prijatelj štićenicima Dječjeg doma Ivana Brlić Mažuranić u Lovranu i Rijeci

Zahvaljujemo svim svojim djelatnicima i poslovnim partnerima na potpori i podršci. Zajedno smo bili Tajni prijatelj najmlađima!

Posebno emotivno uz zagrljaje i pokoju suzu radosnicu bilo je Domu Ivana Brlić Mažuranić u Lovranu. Poklonima smo razveselili štićenike Doma i tako u ovo blagdansko vrijeme pokušali ostvariti njihove skromne želje.

Nismo zaboravili ni rad i trud hrabrih volontera Društva za zaštitu životinja. RIS-ove urede ove godine krasit će kalendari s veselim njuškicama.

Prigodna prosinačka druženja u RIS-u

U moru poslovnih i privatnih obveza pronašli smo i pokoji trenutak da se zajedno opustimo na tradicionalnim blagdanskim druženjima. Zajedno smo okitili urede, plesali na božićnom domjenku, nasmijali se uz podjelu Secret Santa darova i veselili se uspjesima naše nogometne reprezentacije.