Nova verzija rješenja za nabavu

Nova verzija rješenja za nabavu

Novi izazovi poslovanja i trendovi na tržištu zahtijevaju bolja softverska rješenja! U produkciju smo pustili 4.0 verziju našeg sustava za upravljanje nabavom. Nova verzija Ensolve donosi brojne promjene i prva je inačica nadogradnji koje u sklopu ciklusa “Toyuri” planiramo izbaciti do kraja godine!

Na usavršavanju Ensolve i unapređenju njezinih performansi intenzivno smo radili posljednjih nekoliko mjeseci. U kodove Toyurija ugradili smo znanja i iskustvo stjecano posljednjih godina kako bismo ispunili očekivanja koja su pred nas stavili naši korisnici, Capgemini i budući kupci koji žele moćno rješenje za upravljanje svojim nabavnim procesima! Fokusirali smo se brzinu, korisničko iskustvo i nove tehnologije što smatramo ključnim prednostima našeg softvera.

Napredna tehnologija za dostupnost, brzinu i ugodan rad

Portalu kupca, Portalu dobavljača i Portalu zahtjeva u verziji Ensolva Toyuri korisnici pristupaju putem različitih internetskih preglednika: Google Chrom, MS Edge, Mozilla Firefox ili Safari. Napredne tehnologije nove generacije omogućavaju korisnicima da bez problema koriste sve funkcionalnosti Toyurija na ekranima različitih veličina. Nabavni profesionalci većinu radnog dana provode radeći u Enoslvi. Redizajnirali smo ekrane, prilagodili smo boje, ikone i veličine fontova kako bismo njihov virtualni ured učinili ugodnim mjestom za cjelodnevni rad. Znamo koliko zna biti frustrirajuće dok se svako malo na ekranu vrti pješčani sat ili kružić, zato smo usavršili brzinu Ensolve. Nema više čekanja i zastajkivanja u radu aplikacije.

U konačnici, dodali smo i niz novih funkcionalnosti što Ensolvu Toyuri čini snažnim IT alatom koji unapređuje procese u nabavi!

Cilj je ulazak u Gartnerov „magični kvadrant“ najboljih sustava za nabavu

Toyuri je, između ostalog, nastao i temeljem rezultata Gartnerovog istraživanja svjetskih sustava za nabavu. Prošle godine sudjelovali smo u istraživanju kvalitete i funkcionalnosti sustava za nabavu koje je provela renomirana nezavisna konzultantska kuća Capgemini. Željeli smo dobiti objektivnu ocjenu, ali i uvid gdje se nalazimo u odnosu na konkurenciju. Rezultati istraživanja za nas su se pokazali jako dobrima. Na svjetskom tržištu postoji oko 200 aplikacija za upravljanje nabavnim procesima, tek ih je 13 pronašlo svoje mjesto u elitnom Gartnerovom „magičnom kvadrantu“, a Ensolvi je nedostajalo jako malo.  Analizirali smo rezultate i razradili plan kako bismo uskoro ušli u društvo najboljih u „magičnom kvadrantu“. Toyuri je prvi korak ka realizaciji tog cilja.

Zašto je Ensolva Toyuri rješenje za nabavu?

Zato što je…

… brza i efikasna!

… prilagođava se Vašim poslovnim procesima!

… Vašu nabavu čini dostupnom i jednostavnijom!

… unapređuje odnose s dobavljačima!

… predstavlja sigurno, pouzdano i ugodno virtualno radno okruženje!

… omogućava i podržava preko 1000 nabavnih aktivnosti!

… savršen spoj s nabavni znalcima!

Više o Ensolvi pogledjte OVDJE!