Novi proizvod za svjetsko tržište

Novi proizvod za svjetsko tržište

Nakon uspjeha s proizvodima Thin@ solution, GUI manager i Window Resizer na tržištu Clarion zajednice diljem svijeta, razvili smo i u prodaju pustili novi proizvod. Riječ je o  sofisticiranom proizvodu nove generacije, poznatom pod nazivom AnyScreen koji rješava probleme korisnika Clarion aplikacija, ali i proizvođača tih aplikacija.

AnyScreen široj publici predstavio je naš R&D stručnjak Marko Golem na Clarion International Developers Conference u Orlandu (Florida) krajem prošle godine. Proizvod je pobudio veliko zanimanje unutar svjetske Clarion zajednice koja je prepoznala njegove prednosti i jedinstvene funkcionalnosti. AnyScreena za oko je zapeo i američkoj tehnološkoj kompaniji Softvelocity koja je u partnerstvu s RIS-om preuzela njegovu distribuciju kao dodatnog alata za programski jezik Clarion na svjetskom tržištu.

Što je AnyPretvara Clarion app u web/mobilne appScreen?

AnyScreen koristi se kao dodatak Clarionu kako bi se aplikacije izrađene u tom razvojnom alatu trenutačno pokrenule kao web ili mobilne aplikacije na svim platformama: Windowsima, Mac OS-u, Linuxu i Androidu. AnyScreen omogućava pokretanje aplikacija na bilo kojoj radnoj stanici bez obzira na veličinu ekrana, tabletu, prijenosnom računalu ili mobilnom uređaju. Na ovaj način riješili smo probleme korisnika poslovnih aplikacija u Clarionu koji su željeli moderne i dostupne aplikacije, ali i programera koji nisu znali kako brzo i jednostavno omogućiti postojećim aplikacijama nove funkcionalnosti. Pojednostavljeno, dali smo novi život Clarion aplikacijama koje sve do nedavno nisu imale svijetlu budućnost.

Izdvojene karakteristike

Jedna od glavnih karakteristika je jednostavnost primjene. Za njegovu upotrebu nije potrebna instalacija dodatnog softvera niti od korisnika zahtijeva ikakve promjene u aplikaciji (nisu potrebna znanja iz CSS-a i JavaScripta).

Clarion aplikacija pokrenuta kao web ili mobilna aplikacija zadržava sve funkcionalnosti desktop aplikacije, i što je najvažnije – pokreće se jednako brzo kao i desktop aplikacija.

AnyScreen je testiran na terenu, a njegova primjena dala je izvrsne rezultate u performansama i stabilnosti.

Za više informacija o proizvodu kliknite OVDJE.