Novo ime, novi logo, nova era s Ensolvom!

Novo ime, novi logo, nova era s Ensolvom!

Posljednjih mjeseci naš odjel marketinga imao je pune ruke posla! Pred njima je bio izazovan zadatak: dati final touch našem softveru za nabavu, učiniti ga dostupnim globalnom tržištu i još ga više približiti nabavnim profesionalcima.

Rezultat je upravo ispred Vas: eNabava postala je Ensolva! Obojili smo je novim bojama! Ugradili nove fontove! Kreirali novi logo i vizualni identitet…

Ništa od toga nije se dogodilo slučajno!

Susreti s nabavnim stručnjacima i povećan broj implementacija našeg softvera za nabavu tijekom prošle godine pokazao je kako su njezinim korištenjem nabavni profesionalci uspješno prebrodili i riješili raznolike probleme s kojima su se susretali u svakodnevnim zadacima te pojednostavili brojne radne aktivnosti.

Praksa na terenu ukazala nam je na ključne točke nabavnog procesa u kojima Ensolva donosi koristi, a s tim smo uskladili i naš novi vizualni identitet. Ensolva je jedinstven naziv koji u svojem korijenu nosi značenje rješenje – solution, ona je rješenje problema nabavnih profesionalaca jer:

POVEZUJE Tvrtku i dobavljače,

POVEZUJE Interne sudionike nabavnog procesa,

POVEZUJE Nabavu i ostale odjele unutar t tvrtke,

POVEZUJE Aktivnosti unutar tvrtke koje se odnose na nabavu,

POVEZUJE Interne nabavne aktivnosti s vanjskima,

POVEZUJE Tvrtku direktno s globalnim tržištem.

Ensolva pomaže nabavnim profesionalcima da prema zadanim specifikacijama po najpovoljnijoj cijeni u pravo vrijeme nabave robu/uslugu od najpovoljnijih dobavljača uz minimalne rizike, a pritom grade dobre odnose s dobavljačima.

Ensolva niz poslovnih događaja u procesu nabave pretvara jedinstven poslovni događaj.

Detalje novog dizajna pogledajte OVDJE!