Predstavljanje RISove eNabave na primjeru Podravke

Predstavljanje RISove eNabave na primjeru Podravke
Na Konferenciji o nabavi koja će se održati 27.11. u Zagrebu sudjelovat će najveći stručnjaci na području e-nabave iz Hrvatske i inozemstva pa će tako i RIS d.o.o. predstaviti svoj proizvod: eNabavu – software za provođenje natječaja elektroničkim putem koji je namijenjen za sve  kompanije koje provode nabavu roba i usluga, osobite za velike tvrtke i javne institucije jer sustav ne samo da smanjuje mogućnost za korupciju, već i štedi značajne financijske iznose.
Na ovogodišnjoj 9. konferenciji o nabavi koju zajednički organiziraju Hrvatska udruga nabavne djelatnosti i poslovni tjednik Lider predstavit će se aktualne teme ove važne poslovne funkcije.
Pod sloganom „Category Management: za uspješnu nabavu” domaći i strani stručnjaci predstavit će teme za koje su zainteresirani profesionalci u nabavnoj djelatnosti: kontroling u nabavi, implementaciju e-nabave, upravljanje promjenama, menadžement dobavljača: kako maksimizirati vrijednost dobavljača, i mnoge druge.
Također, bit će navedeni primjeri dobre prakse u Atlantic Grupi i Podravci, te primjeri provedenih e-aukcija.Teme će biti obrađene kroz predavanja, radionice i okrugle stolove, a očekuje se da će na konferenciji sudjelovati oko 200 sudionika.
RIS-ov softer za e-nabavu je program koji prikuplja i čuva sve o nabavi jedne organizacije, korporacije ili države.

eNabava - smanjuje mogućnost za korupciju

click the edit button to change this text.

eNabava - štedi velike financijske iznose

click the edit button to change this text.
Naša prezentacija koju će održati Daniel Pavlić (voditelj tima za razvoj softvera za eNabavu i analizu troškova tvrtke RIS d.o.o.) i Mato Vukić (radi u Podravci, u sektoru Nabave – službi Nabave opreme, investicija i usluga) pod nazivom „Izazovi u nabavi i kako ih riješiti softverom za eNabavu“, pokušat će odgovoriti na pitanja kako funkcionira nabava u Podravci, zašto smo se odlučili za nabavu softvera, te koja su bila očekivanja o softveru za e-nabavu i kakva je ponuda softvera na tržištu. Također, ući ćemo u detalje suočavanja s tri velika izazova u nabavi, te navesti primjere kako ih riješavamo, a za kraj, pokazat ćemo primjer eAukcije uživo.