Prestižno priznanje RIS-u na regionalnom Summitu poduzetnika „300 najboljih“

Prestižno priznanje RIS-u na regionalnom Summitu poduzetnika „300 najboljih“

Protekli vikend RIS-u je dodijeljena prestižna međunarodna nagrada za doprinos razvoju poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi „Stvaratelji stoljeća“. Nagrade i priznanja dodjeljivala su se u pet kategorija, a žiri je na raspolaganju imao pet mjeseci za odabir najboljih među 324 prijavljenih kandidata iz devet zemalja: Hrvatske, BiH, Makedonije, Slovenije, Srbije, Kosova, Italije, Njemačke i Slovenije.

Svečanost dodjele nagrada održana je u sklopu Regionalnog summita poduzetnika„300 NAJBOLJIH“ koji je u dubrovačkom hotelu Sheraton okupio preko 250 poduzetnika s područja srednje i jugoistočne Europe.

U ime RIS-a priznanje je primio predsjednik uprave prof. dr. sc. Mile Pavlić koji je aktivno sudjelovao u svim događanjima susreta. U sklopu Foruma za buduće poduzetnike “Izazovi, šanse i rizici” mladima je prezentirao svoj put do uspjeha, a RIS je predstavio kolegama poduzetnicima na središnjem skupu Summita.

Projekt promocije i nagrađivanja najzaslužnijih za razvoj poduzetništva na području srednje i jugoistočne Europe pokrenut je 2014. godine, a osmišljen je na način da poduzetnici objektivno nagrađuju NAJ poduzetnike s ciljem promocije važnosti poduzetništva za sveukupan ekonomski i društveni razvoj. Projektom koordinira Međunarodni komitet za dodjelu Nagrada i Priznanja „STVARATELJI ZA STOLJEĆA“ i MEF Perspektive.