Redizajn vizualnog identiteta i internet stranice softvera FAROS

Redizajn vizualnog identiteta i internet stranice softvera FAROS
Nedavno smo redizajnirali znak i logotip te cjelokupni vizualni identitet našeg proizvoda FAROS, u svrhu jačanja snage branda i prepoznatljivosti softvera.Također je napravljena nova, preglednija i jednostavnija internet stranica za bolje upoznavanje korisnika s mogućnostima FAROS-a.
Osim redizajna logotipa, napravljena je nova, preglednija i jednostavnija internet stranica za bolje upoznavanje korisnika s mogućnostima FAROS-a. U svrhu stalnog poboljšanja proizvoda, napravljen je strukturni i vizualni redizajn korisničkog sučelja uzimajući u obzir karakteristike korisnika FAROSA.Pojednostavljeno je kretanje kroz ekrane, koje je omogućeno novim kontrolama za navigaciju i slaganju ekrana prema novim standardima. Izrazito smo zadovoljni mnogobrojnim pozitivnim reakcijama na cijeli ovaj proces, a u planu nam je poboljšanje za male rezolucije i modernizacija menija.Za cijeli proces redizajna zaslužan je design studio Prospekt iz Rijeke

O FAROS-u

Softver FAROS objedinjuje sve poslovne procese unutar tvrtke i podatke prikazuje u stvarnom vremenu s koje god ih lokacije zatražili. Zbog jednostavnosti korištenja, FAROSje lako prilagodljiv svakom obliku poslovanja i kontinuirano se unapređuje u skladu s potrebama korisnika. Aplikacija je namijenjena proizvodnim, uslužnim i trgovačkim poduzećima te knjigovodstvenim servisima, bez obzira na broj zaposlenika.Niz je prednosti korištenja ovog poslovnog softvera, a ono najbitnije je:

  • možete upravljati svojim poslovanjem iz – oblaka; i
  • imati snižene troškove – jer plaćate samo onoliko koliko koristite.

Ukratko: oslanjajući se na FAROS provodit ćete više vremena radeći svoju djelatnost te ćete brže i jednostavnije donositi kvalitetne poslovne odluke temeljene na realnim i pravovremenim podacima.