RIS među najuspješnijim tvrtkama PGŽ-a!

RIS među najuspješnijim tvrtkama PGŽ-a!
Priznanje su Mili Pavliću uručili predsjednik HGK Luka Burilović i predsjednik HGK  ŽK Rijeka prof. dr. sc. Vidoje Vujić

Priznanje su Mili Pavliću uručili predsjednik HGK Luka Burilović i predsjednik HGK ŽK Rijeka prof. dr. sc. Vidoje Vujić

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Rijeka već tradicionalno je u suradnji s Gradom Rijeka i Primorsko-goranskom županijom nagradila najuspješnije regionalne poduzetnike. Svečana dodjela nagrada i priznanja Zlatna kuna za 2014. godinu održala se 7. prosinca u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku.

Među brojnim nagrađenim uspješnim tvrtkama različitih gospodarskih djelatnosti, RIS se istaknuo kao jedna od najboljih softverskih tvrtki, a posebno priznanje HGK nam je dodijelila za razvoj platforme Thin@ i izgradnju poslovnih aplikacija u oblaku.

Čestitamo svim nagrađenim kolegama i radujemo se svakom uspjehu hrvatskih poduzetnika!

Čestitamo svim nagrađenim kolegama i radujemo se svakom uspjehu hrvatskih poduzetnika!

Ovo je prvo priznanje kojega nam je dodijelila grupacija poduzetnika širokog spektra djelatnosti. To je potvrda da su kvalitetu naših rješenja prepoznali i poslovni ljudi izvan informatičke struke čime smo ostvarili svoj cilj da postanemo vodeća hrvatska tvrtka u razvoju poslovnih aplikacija u oblaku i da nas kao takve prepoznaju hrvatski poduzetnici.