RIS na konferenciji eBF 2014 o e-nabavi

RIS na konferenciji eBF 2014 o e-nabavi

ebiz_titleOve će se godine, od 5. do 7. studenog u češkoj Ostravi po deseti put organizirati  eBF 2014 -najveći kongres o e-nabavi u Europi.

Ova međunarodna konferencija svake godine ugošćuje neke od najutjecajnijih stručnjaka na području e-nabave iz Češke i inozemstva, a kako iz organizacije poručuju da ove godine nitko tko nešto znači u europskoj e-nabavi, neće propustiti ovaj događaj, pogađate da smo i mi tamo. 😉

Ovogodišnja okrugla obljetnica na tri dana u studenome pretvorit će Ostravu u europski  centar e-nabave.

Svi koji žele saznati više o strategijama i taktikama za odabir dobavljača, te o načinu korištenja aplikacija za e-nabavu, mogu to naučiti iz iskustava kako velikih svjetskih kompanija, tako i manjih regionalnih tvrtki koji će biti sudionici konferencije.

Naglasak će biti na diskusijama s temom: kako procijeniti dobavljače, kako raditi s referencama u javnim natječajima, kako stvoriti kupovnu strategiju, te kako funkcioniraju javno-privatna partnerstva.

RIS d.o.o.: aplikacija za eNabavu

Danas je e-nabava – provođenje natječaja elektroničkim putem, sve zanimljivija mnogim tvrtkama i javnim institucijama jer sustav ne samo da smanjuje mogućnost za korupciju, već i štedi velike financijske iznose.

enabava-web

I mi smo prošle godine predstavili svoje rješenje za nabavu elektroničkim putem koja uvelike olakšava proces nabave: software za eNabavu program koji prikuplja i čuva sve o nabavi jedne organizacije, korporacije ili države.

Ni jedna nabava robe ili usluge ne može proći mimo programa i sve se zna: tko je tražio što, tko je nudio i po kojoj cijeni, kakva je bila analiza ponuda, te zašto je neki ponuđač odabran.

eBF danas

eBF konferencija je praktički od jednog neformalnog druženja od nekolicine entuzijasta prije 10 godina, izrasla u trodnevnu međunarodnu konferenciju s desecima govornika i stotine sudionika.

Deseta obljetnica obećava da će oboriti mnoge rekord što se tiče sudjelovanja mnogobrojnih govornika, ali i mnoštva predavanja, praktičnih radionica i inspirirajućih druženja. Veselimo se! 😉

Fotografija s konferencije: eBF.