RIS Software ponosni sponzor NK Halubjan!

RIS Software ponosni sponzor NK Halubjan!

Nogometni klub Halubjan u sezoni 2022./2023. osnažen je podrškom IT tvrtke RIS software. Na ovaj način želimo još jače poduprijeti sportski život, pogotovo u dijelu koji se odnosi na najmlađe naraštaje.

„Općenito smatramo da su sportski klubovi u manjim sredinama od vitalnog značaja za kvalitetu života stanovnika. NK Halubjan okuplja preko 200 igrača svih naraštaja i zato smo sretni što imamo priliku podržati rad i trud sportskih entuzijasta s našeg područja. Nadamo se da će Halubjancima RIS-ovi dresovi donijeti sreću na nogometnom terenu“, rekao je Risovac Hari Zamlić koji je ujedno i ponosni navijač kluba iz Viškova.

NK Halubjan je sportska udruga građana osnovana 1969. godine. Domaće utakmice igra na igralištu u Brnasima.  U široj regiji Udruga je poznata po bogatoj tradiciji djelovanja i visokoj kvaliteti rada. Od svojega osnutka organizira Memorijal Vladimir Jardas, a istakla se sudjelovanjem u organizaciji međunarodnog turnira Kvarnerska rivijera. Primarna djelatnost kluba je vođenje škole nogometa za djecu i odrasle.

Halubjan se trenutačno natječe u 4. NL ligi i čvrsto drži prvo mjesto. Navijamo da tako ostane do kraja sezone!!!