Ris Software i ove godine već tradicionalno na prestižnoj CIDC2017 konferenciji u Orlandu

Ris Software i ove godine već tradicionalno na prestižnoj CIDC2017 konferenciji u Orlandu

Ris Software i ove godine već tradicionalno na prestižnoj CIDC2017 konferenciji u Orlandu

Ris Software je i ove godine, već tradicionalno, sa svojim proizvodom Thin@ bio dijelom prestižne Clarion International Developers’ Conference u Orlandu (Florida). Konferencija se održavala od 9. do 13. listopada, a uz bok nekima od najpriznatijih stručnjaka iz programerskog svijeta, stajao je i naš Clarion stručnjak i član Uprave Marko Golem. Marko Golem je  svojom prezentacijom na konferenciji predstavio najnovije inačice softverskih rješenja Thin@ 3.32, GUI Manager&Resizer 1.1. i TeamApp.

Ris d.o.o na ovoj konferenciji sudjeluje još od 2011. godine, kada smo svoj proizvod Thin@po prvi put predstavili svjetskom tržištu. Radi se o alatu za razvoj Cloud aplikacija korištenjem Clariona, koji je prepoznat i naišao na odobravanje od strane najistaknutijih stručnjaka koji koriste ovo razvojno okruženje.

CIDC je najpoznatija konferencija Clarion programera, koju organizira ClarionLive. Konferencija pruža odličnu priliku za učenje i unaprjeđivanje znanja i vještina sudionika. Od tema o kojima se raspravljalo na konferenciji, izdvojili bismo najave za C11 i 65-bit I Unicode Support.

Naš predstavnik Marko Golem prezentirao je Resizer, alat koji pruža mogućnost jednostavne i automatske prilagodbe sadržaja prozora Clarion aplikacije raspoloživoj veličini ekrana. Osim toga, po prvi je put predstavljena TeamApp – aplikacija za podršku timskom i individualnom razvoju softvera, koja pruža mogućnost verzioniranja softvera te mogućnost grananja i spajanja verzija. Cijelu prezentaciju možete pogledati ovdje.

U svakom slučaju, izuzetno smo zadovoljni ovogodišnjom konferencijom. Kao i svaki puta do sada, naša su predavanja naišla na izrazito dobar odaziv te smo ponovno dokazali koliko su naši proizvodi konkurentni i važni na međunarodnom tržištu.