Risovac je Superprodavač za 2021. !

Risovac je Superprodavač za 2021. !

Ensolvinih korisnika sve je više, a jedna od najvažnijih i zaslužnih je prodaja čije je vještine i izvrsne rezultate prepoznao portal Poslovni savjetnik. U jakoj konkurenciji prodavača stručni žiri odlučio je renomiranu nagradu B2B Superprodavač za 2021. u kategoriji srednjih tvrtki dodijeliti Hariju Zamliću mladom prodajnom menadžeru Ensolva rješenja za nabavu.

“Ova nagrada je potvrda da idemo u pravom smjeru. Prodaja nije pod svaku cijenu, nego je cilj da korisnicima naša rješenja pomažu i rješavaju probleme. Posebno je zadovoljstvo dobiti nagradu čiji je ocjenjivački postupak jedinstven i temeljit. Žiri je mjesecima prikupljao informacije na terenu. Kontaktirao je naše klijente, a naposljetku je radi stjecanja neposrednog dojma inicirao prodajni proces Ensolve bez ičijeg znanja. U konačnici ova nagrada je priznanje i korisnika i struke u jednom”, rekao je Zamlić. Posebno je istaknuo kako je u prodaji Ensolve važan svaki kotačić. Prema njegovim riječima sve mora raditi kao podmazano prije, tijekom i po završetku prodajnog procesa da bi prodaja bila uspješna.

Hari je nagradu primio u sklopu jedanaeste Konferencije Superprodavač godine u društvu ovogodišnjih laurata iz tvrtki Mlinar, Metus i Bor

Što je o tajnim vještinama svojeg prodajnog uspjeha još otkrio, pogledajte u blic intervju povodom dodjele nagrade!