RIS software na UNIRI Career Days sajmu poslova

RIS software na UNIRI Career Days sajmu poslova

RIS software predstavio se studentimana na sajmu poslova organiziranim u okviru manifestacije Dani karijera Sveučilišta u Rijeci – UNIRI Career Days 2022!

Risovci i Risovke imali su pune ruke posla odgovarajući na pitanja studenata matematike, informatike, tehničkog fakulteta, fizike i ekonomije. Osim na izlagačkom mjestu, studenti su o RIS-u mogli čuti i na pitch prezentaciji koju je održao Hari Zamlić. Za sve one koji nisu stigli do našeg izložbenog mjesta donosimo sve ono što trebate znati o RIS-u i kako je raditi kod nas:

  • RIS je family friendly, pet friendly i eco friendly!
  • Dobar feeling! Posebno se ponosimo odnosima, prijateljskom i opuštenom atmosferom i ugodnim radnim okruženjem!
  • Nagrađivanja! Godišnji bonusi i rast plaće članovima tima ovisno o postignućima tijekom godine! Dodjeljuju se jubilarne nagrade, nagrađuje lojalnost i dijele praznični bonusi!
  • Godišnji odmor se koristi prema željama zaposlenika (nema kolektivnog odmora), a broj dana godišnjeg odmora kontinuirano se povećava! Slobodni dani mogući su za vjenčanja, rođenje djeteta, prvi dan škole…
  • Napredovanje i edukacija: moodle platforme za učenje, certifikati, knjige, konferencije…
  • Briga od zaposlenicima! Free mobiteli i pretplata bez obveze da moraš uvijek biti dostupan. Risovci imaju dodatno zdravstveno osiguranje, a sistematske obavljaju u sklopu radnog vremena!
  • Podržavamo zdrav i sportski život!
  • Raznovrsna i zanimljiva teambuilding i after work druženja, au organizaciji svojim idejama sudjeluju svi!

Kako se prijaviti za posao?

Nemoj čekati objavu natječaja! Javi nam se na info@ris.hr ili posao@ris.hr! Vrlo brzo kontaktirat ćemo te radi dogovora za prvi razgovor!

Nastup na Job Fair događanju u sklopu UNIRI Career Days iskoristili smo i za međusobno druženje! Svoja iskustva s mladim nadama podijelili su članovi svih RIS-ovih timova: iz korporativnih rješenja, Faros ERP odjela i Ensolva sustava za nabavu.

U galeriji pogledajte kako nam je bilo!

UNIRI Career Days

Inače, Dani karijera Sveučilišta u Rijeci – UNIRI Career Days prvi su ovakav događaj u organizaciji Sveučilišta u Rijeci, Alumni UNIRI mreže, Ureda za karijere Sveučilišnog centra te Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci. Job Fair bio je središnji događaj koji je na jednom mjestu okupio 42 tvrtke koje su informirale studente i alumne o potrebama na tržištu rada. Događanje se održalo u zgradi Sveučilišnih odjela u razdoblju od 17. do 20. listopada.