Upoznajte nas na Career Boosteru!

Upoznajte nas na Career Boosteru!

Sa zadovoljstvom smo prihvatili poziv Start-Up udruge za sudjelovanje na riječkom Career boosteru. Pripremili smo vlastiti case study, a naša priča duga je više od dva desetljeća. Iskustva, pregovori, odluke, strategija, volja i upornost – imamo o čemu pričati. Nadamo se da ćemo nekoga inspirirati! RIS će prezentirati predsjednik Uprave i suosnivač Mile Pavlić u srijedu 8. ožujka 2017. godine u 18:20 h na Ekonomskom fakultetu Rijeka.

Career booster Rijeka održava se na inicijativu udruge Start-Up i u suradnji s Ekonomskim fakultetom Rijeka  u razdoblju od 6. do 8. ožujka 2017. godine u prostorijama Ekonomskog fakulteta sudjelovanje za svih je besplatno.

Nekoliko rečenica o Career boosteru

Career booster na razini Hrvatske održava se u suradnji Start-Up udruge i ekonomske Klinike uz podršku obrazovnih institucija, poduzeća, udruga, medija i lokalnih i regionalnih uprava.

Brojke događanja su sljedeće: 5 gradova, 850 sudionika, 91 partner i 44 predavača. Tijekom ove godine u Hrvatskoj će se uz Rijeku održati još i u Zagrebu, Osijeku, Puli, Zadru, Splitu i Varaždinu te Sarajevu, Ljubljani, Podgorici i Beogradu.

Riječ je o jedinstvenom konceptu u Hrvatskoj koji studentima i mladima omogućava da steknu znanja i vještine potrebne za brži i lakši ulazak na tržište rada. Poslodavci dobivaju priliku za predstavljanje svojih kompanija te imaju mogućnost selekcije kvalitetnih pojedinaca za prakse, pripravništva i zapošljavanje.
U sklopu projekta različite institucije, organizacije i udruge predstavljaju projekte/programe te mogućnosti usavršavanja namijenjene mladim osobama. Održavaju se i brojna predavanja i radionice iz područja financija, marketinga, prodaje, IT, upravljanja karijerom, soft skills, poduzetništva i dr.