Zlatna košarica je naša!

Zlatna košarica je naša!

ZLATNA KOŠARICA JE NAŠA!

Neovisni stručni žiri magazina Ja TRGOVAC RIS-u je dodijelio prestižnu nagradu Zlatna košarica u kategoriji Tehnološki dobavljač godine i tako još jednom potvrdio da se RIS nalazi u samom vrhu domaćih IT tvrtki.

Rješenja koja donose vrijednost i dostupna korisnička podrška

Iz ponude specijaliziranih poslovnih rješenja posebno se izdvajaju Ensolva i Faros. Naša je glavna prednost u odnosu na konkurenciju dostupnost korisničke podrške, čiji je primarni zadatak korisnicima osigurati neometan rad. Kod naše je korisničke podrške vrijeme odziva gotovo trenutno, što garantira da će svoj posao uvijek odraditi uspješno i na vrijeme, bez čekanja i zaostajanja.

Osim što su redom stručnjaci na području informatike, naši se djelatnici konstantno usavršavaju i na područjima koje softveri pokrivaju. Dodanu vrijednost timu daje suradnja s konzultantima koji se mogu pohvaliti dugogodišnjim iskustvom i uspješnim karijerama. Na taj način, osim same tehničke podrške, korisnicima nudimo i suvremena rješenja problema na koje nailaze u svom poslovanju.

U kategoriji tehnološkog dobavljača nagrađuju se IT tvrtke čije su inovacije u prošloj godini u najvećoj mjeri unaprijedile prodaju, profitabilnost, efikasnost i reputaciju maloprodavača, distributera ili proizvođača u FMCG sektoru, a s nama su ove godine u finalu bili varaždinski Marker i zagrebačka Mobilna informatika.

Do sada smo u Hrvatskoj svojim rješenjima i edukacijama donijeli velike promjene u poslovnom svijetu. Trendovi se konstantno mijenjaju, tehnologija napreduje sve brže, ali mi ćemo nastaviti s inovacijom, edukacijom i pokretanjem promjena. Ovogodišnja je Zlatna košarica potvrda da smo na dobrom putu, a ovih je 25 godina tek početak.