U finalu Zlatne košarice

U finalu Zlatne košarice

Nakon niza nagrada tijekom protekle godine i posljednjih mjeseci, u redove RIS-a stiglo je još jedno priznanje. Na jednom od najznačajnijih regionalnih događanja na području RETAIL I FMCG industrije, dodjeli nagrade Zlatna košarica, RIS se ponovno našao u društvo najuspješnijih.

RIS jedan od predvodnika IT industrije u Hrvatskoj

U jakoj konkurenciji ICT tvrtki ušao je u finale u prijavljenoj kategoriji Tehnološki dobavljač godine. Neovisni stručni žiri renomiranog magazina Ja TRGOVAC  svojom odlukom  još jednom je potvrdio da je RIS u samom vrhu domaćih IT tvrtki i to po kriterijima inovativnosti čiji proizvodi doprinose profitabilnosti, efikasnosti i reputaciji korisnika.

Kao najveća odlika RIS-a izdvojena je isključivo proizvodnja i implementacija vlastitih rješenja.

Izdvojena rješenja

Iz naše ponude rješenja koja doprinose stvaranju dodane vrijednosti za tržište posebno se izdvajaju Enoslva, MaxyT i FAROS.

FAROS je fleksibilni ERP sustav s preko 600 različitih parametara, od kojih je posebno specijaliziran modul za obračun i naplatu, a koristi ga GPZO s više od 300 tisuća kupaca i 37 distribucijskih područja.

Posljednjih godina pažnja je usmjerena na razvoj „Spend management“ sustava (sustavi za upravljanje troškovima): Ensolva, eAukcija i MaxyT (analiza troškova). Digitalnu transformaciju nabave prva je na ovom području uz RIS-ovo rješenje provela Podravka, jedan od najvećih proizvodnih gospodarskih subjekata na ovom području jugoistočne Europe, a njezin primjer slijede HPB, Zračna luka Pula, PIK Rijeka, Cimos i Croatia osiguranje te mnoge druge tvrtke. Posljednju godinu svojim konferencijskim aktivnostima doprinijeli smo unapređenju i modernizaciji procesa u nabavi.