Partneri

Oracle

Tvrtka RIS član je Oracle Partner Network Programa te je time ovlaštena na tržištu djelovati kao poslovni partner Oracle-a. Međusobni odnosi Oracle-a i RIS-a regulirani su poslovnim ugovorima. Ugovori o partnerstvu vrijede od 20.12.2002. s mogućnošću njihovog produženja. U svom nastupu na tržištu RIS može koristiti sva partnerska prava pridržavajući se obveza koje proistječu iz partnerskih ugovora.http://www.oracle.com

Eset (Nod32)

Tvrtka RIS d.o.o. postala je distributer za jedan od najboljih sustava antivirusne zaštite Eset Nod32 koji poslovnim i privatnim korisnicima omogućuje sveobuhvatnu zaštitu računala te proaktivno štiti korisnike od novonastalih prijetnji, nepoznatih virusa, trojanaca, spywarea, rootkita i phishing napada.http://www.eset.com

Prospekt

Studio za dizajn,  programiranje i izgradnju korisničkih sučelja naš je dugogodišnji partnera koji nas prati u  marketinškoj prezentaciji, izradi web rješenja i savjetovanja.Naš su partner na izgradnji Lumens5+ – integriranog i modularnog informacijskog sustava za visoko obrazovanje.

Konto

KONTO d.o.o je poduzeće koje pruža knjigovodstveno – financijske usluge i usluge poreznog savjetovanja. RIS i Konto su dugogodišnji poslovni partneri kroz čiju se suradnju usavršio program FAROS.

Zih

ZIH – Zavod za informatičku djelatnost Hrvatske is the leading Croatian consulting company in target areas of management and IT consulting. Its basic groups of services are: improvement of management functions, business improvement through international standards and improvement of information technology use. Users of ZIH’s come from public sector institutions and economy sector institutions.

EuroData

EuroData je tvrtka koja zastupa CASE alat (generator) Clarion tvrtke TopSpeed. EuroData i RIS imaju dugogodišnju uspješnu suradnju.

Grit

Udrugu riječkih informatičkih tvrtki – GRIT ICT CLUSTER, utemeljilo je osam vodećih ICT tvrtki sa sjedištem u Primorsko-goranskoj županiji: RIS, Arbor, Multilink, NetCom, Ri-ING, Status, KvarnerCAD i Nomen, a s ciljem podizanja konkurentnosti na tržištima RH i EU.

HrOUG

HrOUG predstavlja kraticu za Hrvatsku udrugu Oracle korisnika. HrOUG je neprofitna organizacija, osnovan je 1995. godine i uspješan je organizator godišnje konferencija korisnika Oracle tehnologije i aplikacija.

Hrvatski informatički zbor

Hrvatski informatički zbor je neovisna strukovna asocijacija institucija i pojedinaca zainteresiranih za razvitak, promidžbu i unapređenje primjene informacijskih i srodnih tehnologija u Republici Hrvatskoj.

RABBIT

RABBIT i RABRA su tvrtke specijalizirane na području bankarstva. RIS, RABBIT i RABRA su dugogodišnji partneri. Tehnologija, projekti, aplikacijska rješenja, organizacija baza podataka i dr. obiju tvrtki su međusobno dostupne, bez ograničenja.

StepRi

Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o. (STeP Ri) osnovan je u kolovozu 2008. kako bi poticao sinergiju znanosti i poduzetništva na regionalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini. STeP Ri (akronim nastao od engleskog naziva Science and Technology Park of the University of Rijeka) prvi je znanstveno-tehnologijski park u Hrvatskoj, a osnovan je na inicijativu Sveučilišta u Rijeci koju su podržali Grad Rijeka i Primorsko-goranska županija kao partneri.

Odjel za informatiku Sveučilišta u Rijeci

Partner za strateško planiranje i razvoj informacijskih sustava.